Parfume

10 aromat me te mira per Pranvere/Vere 2013

By  | 

Se cilat jane trendet ne te veshur dhe ne make up e dime tashme, pasi cdo faqe mode eshte e mbushur me to. Jo vetem kaq por ato jane te mbushura dhe me keshilla se si te kombinohemi apo si te jemi sa me te thjeshte. Meqenese keto informacione i kemi marre tashme, fillova te kerkoj rreth parfumeve apo aromave me te mira per periudhen Pranvere/Vere 2013. Vetem se cdo reviste mode apo cdo faqe mode ka zgjedhjet e saj dhe ne kete rast vendosa t’i kushtoj me shume vemendje zgjedhjes qe ka bere revista Vogue UKSigurisht qe parfumin perfekt per kete periudhe e kam dhe nuk kam ndermend ta nderroj ndonjehere, por thjesht isha kurioze te dija se cilat jane me te kerkuarat. Dhe keto parfume jane:


Stella McCartney Summer

 photo Stella-M-C-summer-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_zps56c0476d.jpg 

Jo Malone Lemon Tart

 photo Jo-Malone-Lemon-Tart-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_zps37f8c93a.jpg 

Prada Candy L’Eau

 photo EDT-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_zps1423c420.jpg 

See By Chloé

 photo chloe-01_v_7dec12_pr_b_426x639_zps74315642.jpg 

Chanel 1932

 photo Chanel-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_zps011cc81f.jpg 

Carven Le Parfum

 photo Carven-Le-Parfum-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_1_zpsb8882085.jpg 

Burberry Body Tender

 photo burberry_scent4_v_28feb13_pr_b_426x639_zpsf14c56ba.jpg 

Bottega Veneta Eau Légère

 photo Bottega-Veneta-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_1_zps2de9324e.jpg 

 

Balenciaga L’Eau Rose

 photo Balenciaga-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_1_zpsf91109ac.jpg 

Valentino Valentina Acqua Floreale

 photo Acqua-Floreale-Vogue-10Apr13-pr_b_426x639_zps7d9b1d76.jpg
Fotot e marra nga Vogue UK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.