Beauty

Bridal Beauty: Modele flokesh frymezuar nga sfilatat

By  | 

 photo beautyenxhi_zps5bc04c73.jpg
Perhere kam menduar… Pse te mos shfrytezojme javen e modes per te gjetur modelet e duhura per diten e dasmes?

Floke te krehura te mbajtura prapa teper thjeshte
 photo 00220h_592x888_zpsb64a952a.jpg
Shto nje aksesor te arte ne flokun e mbledhur
  photo YSL_SS12_gl_25may12_GR_b_zpse3e1435d.jpg 
Te gjithe duhet t’i kene syte tek nusja; keshtu qe pse nuk vendos nje kurore ose rreth ne koke qe te shkoje me floket e kapura lehte?
 photo 00540h_592x888_zps32e156ea.jpg
Karficat te vijne perhere ne ndihme per te krijuar look-un e preferuar
 photo accessoriesup_31philiplim01_gl_30jan12_GR_b_zpsbbf93bc9.jpg
   Kapi floket gershet duke i mbajtur te gufuara siper
 photo wed-hair-nicole-miller_592x888_zpsb7c2a7ca.jpg
 photo ninaricci_ss11_GR_zps0bfc2d21.jpg 
Krijo onde voluminoze
 photo plaitsbraids_gucci2_gl_25jul12_GR_b_zps57d4fdfc.jpg 
Floket e kapur bisht mund te krijojne me shume pershtypje sec mund te mendosh…
 photo DonnaKaran_SS12_gl_25may12_GR_b_zps45eeb99f.jpg
Floket kapi lart topuz dhe me shume vemendje kushtoi make up-it, sidomos duke theksuar pjesen e syve
 photo odelarenta_ss11_GR_zps010b5856.jpg 
Floke te leshuara ne menyre te shkujdesur edhe funksionon
 photo wed-hair-Carolina-Herrera-1_592x888_zps11e072b4.jpg 
Floke te kapura anash duke krijuar onde
 photo marcjacobs_ss11_GR_zpsda0e496a.jpg 
Floke topuz qe te ngjash si nje balerine… Ndoshta nje rreth qe shkon me fustanin mund te te ndihmoje
 photo odelarenta2_ss11_GR_zps50caa8ce.jpg 
Kacurrela te medha te vendosura ne menyre te shkujdesur
 photo mjacobs_ss11_GR_zps6c72fce4.jpg 
Floket e kapura poshte asnjehere nuk te tradhetojne…
 photo DolceGabbana2_AW12_gl_25may12_GR_b_zps8ccb9a10.jpg  
Floket kapi gershet ne formen e kurores
 photo erdem_ss11_FV_zps9a9c9fa6.jpg 
Mjafton te vendosesh perla ose lule ne floke dhe ky model eshte i duhuri
 photo DolceGabbana2_SS12_gl_25may12_GR_b_zpsebdefa66.jpg 
Floke te mbledhura duke lene nje pjese te fytyres te mbuluar
 photo Dior_SS12_gl_25may12_GR_b_zps5fa73542.jpg 
Per nje fustan te thjeshte, floket e fryra nga prapa eshte zgjedhja e duhur
 photo DolceGabbana_SS12_gl_25may12_GR_b_zpsfcd645a4.jpg 
Floket e mbledhura poshte funksionojne per cdo moshe dhe per cdo ngjyre flokesh.
 photo Dior2_SS12_gl_25may12_GR_b_zpsd0c421d6.jpg 
Klasikja mbetet perhere Klasike…
 photo DerekLam01_AW12_gl_25may12_PA_b_zps33724317.jpg 
Floke te leshuara me onde qe i zbukuron vendosja e nje rrethi me lule
 photo annasui_ss11_GR_zps7fb92977.jpg 
Do te krijosh pak drame? Model flokesh i kapur si ne vitet 50-te eshte zgjedhja e duhur
 photo dior_ss11_GR_zpsdce8b37d.jpg 
Onde vetem Onde…
 photo blowout_annasui01_gl_30jan12_GR_b_zpscbbd8507.jpg 
Po mundohem te kuptoj si krijohet nje model i tille…
 photo buns_RickOwens_gl_25jul12_GR_b_zps4537c7e7.jpg 
Modeli klasik me i perhapur per diten e dasmes
 photo chanel_couture2_ss11_GR_zpsd1157aa6.jpg 
Krijo nje look vintage!
 photo AnnaSui02_AW12_gl_25may12_GR_b_zps19e42391.jpg  
Okay! Vetem Lady Gaga mund te shkoje keshtu ne diten e dasmes…
 photo BadgleyMischka_AW12_gl_25may12_PA_b_zps09792fd9.jpg 
Nese do te krijosh nje look te thjeshte
 photo 00240h_592x888_zpse2530f41.jpg 
Jepi volum flokeve te kapur
  photo 00530h_592x888_zps3b87c247.jpg 
Si shume ne mode po dalin floket e lagur… Mjaftojne disa karfice me perla per t’i zbukuruar floket
 photo accessoriesup_chanel03_gl_30jan12_GR_b_zpsdd0c1eea.jpg   photo 31philipplim_SS12_gl_25may12_GR_b_zpsbab95911.jpg  
Deshiron nje dasem ne plazh? Floket e leshuara pak me onde eshte ide e mire
 photo 00190h_592x888_zpsc9dd5f25.jpg
Krijo nje look si te Frieda Kahlo
 photo wed-hair-carolina-herrera-3_592x888_zps85d9aea5.jpg
Ke floke te shkurtet dhe nuk di se c’te besh? Krijo nje look te viteve 20-te 
 photo wed-hair-carolina-herrera-4_592x888_zps1740ab2e.jpg
 
Fotot e marra nga Glamour UK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.