Make-Up

DIY – Sy perfekt me Aqua Shadow nga Make Up For Ever

By  | 

Photobucket 
Hapi 1
Aplikoni Aqua Shadow nr 28 ne pjesen e siperme te qepalles duke filluar qe ne vijen e vetullave dhe ne qepalla.

Hapi 2
Aplikoni Aqua Shadow nr 20 ne levizje brenda-jashte, poshte pjeses se vetulles, e cila eshte e dallueshme kur syte jane te hapura. Duhet bere kujdes ne aplikimin e saj meqenese eshte nje pjese e dallueshme.

Hapi 3
Pasi te keni aplikuar Aqua Shadow nr 20, mund ta perzini ate edhe me nje ton per syte qe i afrohet ngjyres se lapsit, por kete gje ta beni para se lapsi te jete thare.

Hapi 4
Me ane te Aqua Shadow nr 6 ju mund te krijoni vijen perfekte te penelit. Sigurohuni qe lapsi te jete i mprehur ne menyre qe te krijoni nje vije te holle.

Hapi 5
Gjithashtu aplikojeni ate edhe ne pjesen e poshtme te syve duke theksuar sa me shume formen e syve. Ne kete menyre keni krijuar nje look prej smokey eye.

Hapi 6
Ne fund aplikoni rimel per te theksuar qerpiket dhe per te krijuar nje look akoma me dramatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.