Beauty

Felicity Jones for Dolce & Gabbana Spring 2012 Bouquet Make Up Collection

By  | 

Photobucket

Bukuroshja Felicity Jones eshte zgjedhur edhe kete rradhe fytyra e koleksionit te ri te Make Up nga  Dolce & Gabbana  per periudhen e Pranveres. Fotografuar nga Mert Alas dhe Marcus Piggott anglezja duket e adhurueshme ne reklamen e re te Dolce & Gabbana. Ajo qe me pelqen me shume eshte make up-i i aplikuar tek aktorja.
Per kapaket e syve eshte perdorur nje ngjyre shume e bukur jeshile e lehte, ndersa buzet jane ne ngjyre natyrale.

Koleksioni i make up-it perbehet nga:
Nje set manikyresh ne ngjyra te lehta te jeshiles, lejlase, bluse dhe rozes.
Shkelqyes per buzet ne ngjyra te lehta te rozes dhe lejlase.
Ton per kapaket e syve qe perbehet nga kater ngjyra: jeshile, blu, lejla dhe roze.
Lapsa per syte ne ngjyre jeshile, blu, e verdhe, lejla, roze e lehte dhe e zeze.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Ne prapaskena me Felicity Jones

Koleksioni Bouquet i Dolce & Gabbana per periudhen e Pranveres

Fotot e marra nga Dolce & Gabbana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.