Make-Up

Giorgio Armani Spring 2012 Make Up Collection “Luce”

By  | 

Photobucket

 

Koleksioni I Pranveres 2012 “Luce” eshte frymezuar nga pasioni i Giorgio Armani per driten dhe efektet e jashtezakonshme qe ajo u jep ngjyrave. Nuancat jane teper delikate, te cilat duken fantastike me nje ton te lehte  ne ngjyre ari. Lapsit te syve i eshte shtuar nje pigment teper I vecante, “ La Luce d’oro”.
Toni  per faqet perbehet nga nje ngjyre roze e lehte. Ngjyra e buzeve eshte e shndritshme dhe natyrale me “Il Gloss d’Armani. Ngjyrat e kapakeve te syve te zbutura nga nje roze te lehte, behen me te shndritshme me ane te nje ngjyre jeshile dhe gri te hapur, duke krijuar nje kontrast elegant.

Eye Palette
Pigmenti teper I vecante “Luce d’oro “ I jep nje shkelqim te posacem syve.
Ngjyrat e zgjedhura per kapaket e syve jane delikate dhe jane te kombinuara me nje nuance te lehte ngjyre ari.

Photobucket

Eye Palette Nr.1 


Photobucket
Eye Palette Nr.2 GA

Tormalina Pink Blush
Nje ton fantastik per faqet , i cili eshte me delikat se formulat tradicionale ku ngjyra e bardhe, bezhe dhe roze zevendesojne ngjyren klasike te se bardhes. Ky ton u jep faqeve nje shkelqim transparent qe ndricon cdo lloj fytyre.


Photobucket

Tormalina Pink Blush GA


Eye Pencil
Dhe lapsi i syve i jep syve nje shkelqim teper te vecante. Jashtezakonisht i bute dhe kremoz gjate aplikimit, ky produkt mund te perdoret gjithashtu edhe si  nje penel per syte. Ai gjendet ne ngjyre ari dhe ne ngjyre bakri. Gjithashtu ai mund te qendroje me ore dhe syte do te duken te shndritshem gjate gjithe dites.

armani make up
Eye Pencil Nr.5 Rame GA

Eye Pencil Nr.4 Oro Antico GA

Gloss d’Armani
Dhe si te mos mungonte shkelqyesi i buzeve, I cili perbehet nga nuanca natyrale. Nje zgjedhje e duhur per t’i dhene pamjes suaj nje look sa me natyral.
Gloss d’Armani eshte teper i bute dhe qendron rreth tete ore ne buze duke i dhene buzeve shkelqimin e duhur. Kater ngjyra te mrekullueshme perbejne koleksionin  e Gloss d’Armani: “Greige d’Armani”, “Caffeine”, “Wild rose” e “Blush”.

armani make up

Gloss d’Armani Rouge 405 GA

Gloss d’Armani Pink 508 GA

Gloss d’Armani Brown 201 GA

Gloss d’Armani Beige 105 GA

“Luce” nga Linda Cantello
Artistja e make up Linda Cantello tregon se si te kemi nje look perfekt.
Zymtesia e Dimrit tashme I le vend drites se jashtezakonshme te Pranveres. Aplikoni nje ngjyre qe ju pelqen ne kapaket e syve. Perdorni nje nga lapsat e syve te koleksionit te make up te Giorgio Armani per te ndricuar anen e brendshme te syve. Perdorni ne menyre te kujdesshme tonin per faqet duke e aplikuar ngjyren e shndritshme ne vendet ku juve ju pelqen. Ne kete menyre do te jeni gati per sfilaten Vjeshte/Dimer 2012 te Giorgio Armani.
Cmimet e produkteve

Eye Palette N°1 – € 46,50
Eye Palette N°2 – € 46,50
Eye Pencil N°4 Oro Antico – € 21,00
Eye Pencil N°5 Rame – € 21,00
Tormalina Pink Blush – € 41,00
Gloss d’Armani Beige 105  – € 25,50
Gloss d’Armani Brown 201  – € 25,50
Gloss d’Armani Rouge 405  – € 25,50
Gloss d’Armani Pink 508 – € 25,50
Ne Katalog
Correttore High Precision Retouch N°1 Pink Ivory – € 31,00
Correttore High Precision Retouch N°4 Apricot Beige – € 31,00
Fotot e marra nga: Giorgio Armani Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.