Parfume

Givenchy Ange ou Démon Le Secret Elixir Fragrance for Women

By  | 

Photobucket

Ange Ou Demon Le Secret Elixir eshte nje version me sensual, i duhur per stinen e Pranveres. Per mendimin tim eshte parfumi i duhur per te gjitha femrat qe ndihen elegante dhe teper sensuale. Kjo vihet re gjithashtu edhe tek dizajni i shishes, qe eshte fantastik si dhe ngjyra e zgjedhur eshte e duhura.

Photobucket

Ange ou Démon the Secret Elixir, eshte nje fragrance enigmatike, e cila luan me driten dhe erresiren, e lidhur kjo me reflekse te reja. I perqendruar ne  Eau de Parfum, kjo fragrance eshte teper e shtrenjte dhe e vlefshme, ku notat e  Ange ou Démon i japin cdo gruaje nje joshje intime.

Ky parfum ka nje arome teper te lehte lulesh duke filluar nga freskia e Italian lemon, green tea dhe neroli si notat me te rendesishme. Nota te tjera jane te perbera nga lule te bardha si Sambac jasmine, orange blossom dhe frangipani. Ndersa notat baze jane vanilla, patchouli, cedar dhe white musk.
Photobucket
Nota:
Italian Lemon, Green Tea, Neroli, Orange Blossom, Sambac Jasmine, Frangipani, Atlas Cedar Wood, Patchouli, Musk, Vanilla. 
 
Stili:
Sensual, Femeror, i Cmuar.
 
Ange Ou Demon Le Secret Elixir eshte i disponueshem ne :
 
30ml per € 55.50 
50ml per € 79.30 
100ml per € 111.40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.