FASHION

Hair and Make Up// Jason Wu Spring 2013 New York Fashion Week

By  | 

Photobucket

3 arsye per te adhuruar muajin Shtator
  1. Fillimi i nje sezoni te ri.
  2. Muaji me i rendesishem per cdo reviste prestigjioze.
  3. Muaji i sfilatave ku ne New York, Londer, Milano dhe Paris prezantohen koleksionet e periudhes Pranvere/Vere.
Gjate javes se modes ne New York Jason Wu prezantoi koleksionin e veres ku mbizoteron ngjyra blu, e zeze dhe nude. Stilisti u kishte kushtuar nje vemendje  te madhe fustaneve si dhe detajeve qe nuk mungonin.

Make Up

Mjafton vetem nje nuance e lehte ari per kapaket e syve, penel i zi dhe laps i kuq per buzet qe te kesh make up-in perfekt per nje sfilate mode.

Kjo eshte zgjedhja qe kane bere artistet e make up-it per sfilaten e Jason Wu Pranvere/ Vere 2013.

Photobucket
Photobucket 

Photobucket
Photobucket 
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Floket (Hair)

Photobucket
Photobucket
Veshje nga sfilata
 Jason Wu Spring 2013 New York Fashion Week
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Fotot e marra nga 
Vogue Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.