FASHION

Hair & Make Up// Diane von Furstenberg Spring 2013 New York Fashion Week

By  | 

Photobucket
Ngjyra, ngjyra vetem ngjyra ne pasarelen e Diane von Furstenberg gjate prezantimit te koleksionit te Pranvere/ Vere 2013 ne javen e modes ne New York. Deri me tani eshte nje nga koleksionet qe me pelqen me shume pasi veshjet jane fantastike dhe ngjyrat jane kombinuar ne menyre perfekte.

Make Up

Artistet e make up-it kane zgjedhur nje look sa me natyral duke i kushtuar me shume rendesi pjeses se syve ku eshte aplikuar nje ngjyre kafe e hapur per kapaket e syve. Nje zgjedhje perfekte per stinen e veres ku make up-i duhet te jete sa me i lehte.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket 
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Floket ( Hair)

Photobucket
Photobucket
Photobucket 

Photobucket

Veshje nga sfilata
Diane von Furstenberg Pranvere/ Vere 2013 New York Fashion Week

Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Fotot e marra nga
Vogue Paris 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.