FASHION

Hair & Make Up: Donna Karan Spring 2013 New York Fashion Week

By  | 

Photobucket

Fale  Mac Cosmetics artistet e make up-it sollen ne sfilaten e Donna Karan nje trend te ri per periudhen e veres 2013. Ne kapaket e syve eshte aplikuar laps ne njgyre lejla. Gjithashtu nuk eshte e nevojshme qe te perdorim vetem rimel te zi per qerpiket kur kemi mundesi te eksperimentojme edhe me ngjyra te tjera si roze, jeshile, blu, lejla etj. Ne periudhen e veres kemi mundesi qe te eksperimentojme me shume me ngjyrat, gjithmone pa e ekzagjeruar dhe me e rendesishmja duhet t’i kushtojme me shume vemendje pjeses se syve.

Make Up 
Photobucket 
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket 
Photobucket

Floket (Hair)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Veshje nga sfilata
Donna Karan Spring 2013 New York Fashion Week
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 
Fotot e marra nga
Vogue Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.