FASHION

Hair & Make Up: Marc by Marc Jacobs Spring 2013 New York Fashion Week

By  | 

Photobucket

Mesa duket vera e vitit 2013 do te jete plot me trende, nje pjese e te cilave jane rikthyer perseri ku permendim floket e kapura gershet dhe tashme ne sfilaten e Marc by Marc Jacobs rikthehen shallet te lidhura rreth kokes. Marc Jacobs prezantoi gjate javes se modes ne New York nje koleksion fantastik te perbere nga kombinime te ndryshme te ngjyrave.

Make Up
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Floket (Hair)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Veshje nga sfilata
Marc by Marc Jacobs Spring 2013 New York Fashion Week
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Fotot e marra nga
Vogue US
Vogue UK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.