Uncategorized

Koleksioni Zoya Ornate

By  | 

Photobucket
Zoya prezanton koleksionin me te ri te perbere nga 6 ngjyra te cilat kane efekt te shndritshem. Menyra me e mire per te dekoruar thonjte tuaj, sidomos ne prag te festave ku nje manikyr me shkelqim eshte zgjedhja e duhur.

• ELECTRA ZP642: Manikyr ne ngjyre argjendi me shkelqim, perfekt per Krishlindje.
Photobucket
• LOGAN ZP647: Manikyr ne ngjyre jeshile, perfekt per kete periudhe.
Photobucket
• AURORA ZP646: Manikyr ne ngjyre kumbulle me rifleks ne kristaline dhe te shndritshem.
Photobucket
• STORM ZP645: Manikyr ne ngjyre te zeze me efekt te shndritshem.
Photobucket
• ZIV ZP644: Manikyr i arte me nje multirifleks me shkelqim
Photobucket
• BLAZE ZP641: Manikyr ne ngjyre te kuqe me rifleks te shndritshem
Photobucket
Cmimi per publikun: 14,00 Euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.