Skincare

Kujdesi per trupin – After Sun Body Care Balm, Soliteint

By  | 

 photo Capture_zpswcqvns0b.png

We keep using many creams when we go to the beach like the face cream, especially the one with the highest SPF protection, the body cream the one that protects you from the sun or the one that helps you get tanned, not to forget the bronze oil which gives us the tan we want. But have you ever been wondering what to use after the sun exposure?
For many years I have been using the After Sun cream from Soliteint, which is a must have during the Summer season. 
 
 
Ne vazhdojme te perdorim shume kremra kur shkojme ne plazh si kremi i fytyres, vecanerisht ai me mbrojtjen me te larte me SPF, kremi i trupit i cili na mbron nga dielli ose ai i cili na ndihmon qe te marrim ngjyre, duke mos harruar edhe vajin nxires i cili na jep ngjyren qe kerkojme. Por ke menduar ndonjehere se cfare te perdorim pas ekspozimit ne diell?

Per shume vite jam duke perdorur kremin pas diellit nga Soliteint, i cili eshte teper i domosdoshem gjate sezonit te Veres. 

I use the after sun cream from Soliteint after a long day of staying in the beach and getting tanned. You can also use it after having a solarium. After the shower, I apply the cream all over my body and I just love the fresh feeling that it gives. For more results I put the cream in the fridge and when I apply it, it is a lot cooler and all that heat from the sun exposure goes away. 
It’s main ingredients are Aloe Vera and chamomile, which moisturize and soothe the skin after hours and hours of sun exposure. The body feels more calm especially to the fact that it also contains Jojoba oil and avocado oil that nourish the skin and make it soft. 
I would totally recommend this product to everyone, because not only it soothes and moisturizes the body for long hours, but it also gives you that fresh feeling which is like a massage therapy. 
 
Une e perdor kremin pas diellit te Soliteint pas nje dite te gjate qendrimi ne plazh duke marre rreze. Mund ta perdoresh edhe pasi ke bere solar. Pas dushit, une e aplikoj kremin ne te gjithe trupin dhe e adhuroj ndjesine e fresket qe te jep. Per me shume rezultat une e vendos kremin ne frigorifer dhe kur e aplikoj ate, eshte akoma me i fresket dhe e gjithe nxehtesia e trupit nga ekspozimi ne diell largohet. 
Perberesit e tij kryesor jane Aloe Vera dhe kamomil, qe e hidratojne dhe e zbusin lekuren pas oreve te gjata te ekspozimit ne diell. Trupi ndihet goxha i lehtesuar, vecanerisht fale faktit se kremi permban edhe vaj Jojoba dhe vaj avokado qe ushqejne lekuren dhe e bejne ate te bute.
Do e rekomendoja kete produkt tek te gjithe, sepse jo vetem e zbut dhe e hidraton lekuren per ore te tera, por gjithashtu te jep nje ndjesi te fresket, i cili ngjan me nje terapi masazhi. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.