Product Review

Lash Power Flutter-to-Full Mascara by Clinique

By  | 

As much as we opt on getting the best mascara to give us the perfect lashes, still there are a lot of differences on the way a mascara looks on different women. I believe that those who have natural long lashes are lucky, because they can opt for any mascara and they will always look good. Nowadays, you find thousands and thousands of mascaras that make your lashes look long and quite bold and you can buy them at a cheaper price or you can spend a lot on one product. Well, it all depends on the person’s taste on a product or brand.

It’s been quite sometime now that I do not judge anymore a mascara from the effect that it gives to my lashes, but I judge it on the effect I get afterwards. In other words, I analyze the process of applying it, how long the effect lasts and the process of removing it.

Lash-power-flutter-to-full-mascara-clinique-beautyenxhi

Recently, I starting using Lash Power Flutter-To-Full Mascara by Clinique. I will not give that much details on the way my lashes look after applying it, as it is quite obvious that the mascara gives the right result. It gives volume to the lashes and you can double the effect by twisting the barrel.

First of all, what I like about this product is the easiness of applying it. The brush is quite thin and it does not take that long to apply it, so if you are in a hurry you can apply around 2 coats of mascara, you will get the voluminous effect and you can run away. After hours of working or attending a lesson the mascara is still there and there is no evidence of being smudged around the eye area. The best thing about this mascara is the way it is removed. Sometimes, even with the best mascara, the process of removing it lasts a little. Besides removing a mascara with water, you have to use a micellar water or any other make up remover lotion to remove any trace of mascara from the eyes. With Lash Power Flutter-To-Full mascara there is absolutely no need of using any make up remover product, because it is easily removed with warm water. Lastly, I would recommend it to everyone, because it gives what you want from a mascara, and it is adaptable as well for those who have sensitive eyes and for those who wear contact lenses.

Lash-power-flutter-to-full-mascara-beautyenxhi

Photo Credit: clinique.com

Pavaresisht se perpiqemi shume per te gjetur rimelin e duhur per te na dhene qerpike perfekt, perseri ka shume ndryshime ne menyren se si nje rimel duket ne femra te ndryshme. Une mendoj se femrat qe kane qerpike natyral te gjate jane me fat, sepse mund te perdorin cfaredolloj rimeli dhe perseri do te duken shume mire. Ne ditet e sotme, ekzistojne mijera produkte qe i bejne qerpiket te duken te gjate dhe te plote dhe ti mund t’i blesh ato me nje cmim shume te ulet ose mund te shpenzosh nje shume te larte per nje produkt. Epo, gjithcka varet nga shijet e nje personi per nje produkt ose firme. 

Tashme, ka kaluar disa kohe qe une nuk e gjykoj me nje rimel per efektin qe i jep qerpikeve te mi, por e gjykoj per efektin qe qerpiket e mi kane pas aplikimit. Me fjale te tjera, une analizoj procesin e aplikimit, sa kohe zgjat efekti dhe procesin e heqjes se rimelit. 

Kohet e fundit fillova te perdor rimelin Lash Power Flutter-To-Full nga Clinique. Nuk do te jap shume detaje ne ne menyren se si qerpiket e mi duken pasi e aplikoj rimelin, pasi eshte shume e dukshme qe efekti eshte ai i duhuri. U jep volum qerpikeve dhe volumi mund te dyfishohet nese e rrotullon tubin. 

Si fillim, ajo qe me pelqen nga ky produkt eshte thjeshtesia ne aplikimin e tij. Furca eshte e holle dhe nuk nevojitet shume kohe per ta aplikuar ate, keshtu qe nese je duke nxituar, mjafton te aplikosh vetem dy here rimelin dhe do te marresh efektin voluminoz dhe mund te largohesh me te shpejte. Pas shume oresh duke punuar ose duke ndjekur leksionin, rimeli eshte perseri aty dhe nuk ka asnje gjurme njollash rreth zones se syve. Gjeja me e mire per kete rimel eshte menyra se si hiqet. Ndonjehere, edhe me rimelin me te mire, procesi per ta hequr ate kerkon pak kohe. Pervec heqjes se rimelit me uje, nevojitet te perdoret uji mishelar ose cfaredolloj locioni per heqjen e make up-it, ne menyre qe te zhdukesh gjurmet e rimelit tek syte. Me rimelin Lash Power Flutter-To-Full nuk eshte e nevojshme te perdoret asnjelloj produkti per heqjen e make up-it, sepse ai mund te hiqet lehtesisht me uje te ngrohte. Se fundi, do e rekomandoja kete produkt tek te gjithe, sepse te jep ate cfare ti kerkon nga nje rimel dhe eshte i pershtatshem per ato qe kane sy delikat ose mbajne lente. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.