Product Review

L’Oreal Skin Perfection BB Cream 5 in 1 Instant Blemish Balm

By  | 
 photo lorealbeautyenxhi_zpsbaffabb3.jpg
During the day I do not apply foundation, because it is not good for my sensitive skin. But sometimes when I see that my face needs coverage, because of redness or irritation, I apply a BB Cream. Recently I’ve been using the BB Cream 5 in 1 Blemish Balm from L’Oreal and I must say that I am quite satisfied.
 
Gjate dites nuk aplikoj fondatinte, sepse nuk eshte mire per lekuren time te ndjeshme. Por ndonjehere kur e shoh se fytyra ime ka nevoje per mbulim, per shkak te skuqjes ose irritimit, aplikoj nje Krem BB. Se fundmi po perdor BB Cream 5 in 1 Blemish Balm te L’Oreal dhe me duhet te them se jam e kenaqur.

 
At first I decided to use this product, because of its 5 functions:
 
1. Hydrates for 24 hours

 

2. Evens and brightens skin tone
3. Refines skin texture
4. Reduces the appearance of pores
5. Reduces the appearance of dark spots

 

 
Si fillim vendosa te perdor kete product, per shkak te 5 funksioneve te tij:
 
1. Hidraton lekuren per 24 ore 
2. Barazon dhe ndricon tonin e lekures
3. Permireson lekuren
4. Redukton shfaqjen e poreve
5. Redukton shfaqjen e pikave te zeza
 photo lorealbbcreambeautyenxhi_zpsec0a41b8.jpg
You can use this product daily, but I use it when I need it. It really covers the imperfections, especially the redness or any blemish. I am satisfied, because I have lots of pores on both sides of the cheeks and it reduces their appearance. Don’t expect to give a full coverage, especially if you suffer from acne, this product won’t help you, because it is very light and it does not give you the effect you desire. It only gives a fair coverage for those of you who suffer from pores, dark spots, redness and irritation. Thanks to its light texture, you won’t have the feeling like your skin is not breathing. 
Another benefit you get from this product is the presence of SPF 25, which protects the skin from UV rays and it prevents it from premature skin aging, caused by the sun’s harmful UV rays. This product is perfect from the ages of 20 to 50 and the shade I am using is medium.
 
Mund ta perdoresh kete produkt cdo dite, por une e perdor kur e ndjej te nevojshme. I mbulon me te vertete imperfeksionet, vecanerisht skuqjen e lekures ose ndonje pucerr. Jam teper e kenaqur, sepse kam shume pore ne dy anet e faqeve dhe e redukton shfaqjen e tyre. Mos prit qe ky produkt te jape nje mbulim total, vecanerisht nese vuan nga akne, ky produkt nuk do te te ndihmoje, sepse eshte teper i lehte dhe nuk te jep efektin qe deshiron. Jep nje mbulim te drejte vetem per ju qe vuani nga poret, pikat e zeza, skuqja dhe irritimi. Fale tekstures se tij te lehte, nuk do te kesh ndjesine sikur lekura jote nuk merr fryme.
Nje tjeter perfitim qe merr nga ky produkt eshte prezenca e SPF 25, e cila e mbron lekuren nga rrezet UV dhe parandalon plakjen e parakohshme te lekures, shkaktuar nga rrezet UV te demshme te diellit. Ky produkt eshte perfekt per moshat 20 deri 50 vjec dhe ngjyra qe po perdor eshte mesatare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.