Thonjte

Ngjyrat e Veres per thonjte

By  | 

 photo new-nails_GZOOM_zpse750e789.jpg
Te kesh thonj perfekt do te thote qe ato te jene te limuara sa me mire ne te njejten forme dhe gjatesi si dhe te lyhen ne ngjyren e duhur. Cdo periudhe ka ngjyrat e saj karakteristike, por kete Vere ju mund te aplikoni te gjitha ngjyrat duke filluar nga ngjyrat e lehta tek ato me te erretat. Kete here nuk ka rregulla te percaktuara. Ne qofte se ju pelqen ngjyra e kuqe e ndezur ose nje ngjyre roze e lehte askush nuk ju ndalon. Sigurisht qe do te me pelqente shume qe te zbatohej vetem nje rregull: Te zhduket ngjyra fosforeshente ose ajo te aplikohet ne thonj te shkurter qe nuk jane te bera as me xhel ose me tipse.
Keto jane manikyrat qe revista ELLE ka zgjedhur, duke ju dhene juve nje ide se cfare ngjyrash te zgjidhni.

Zoya ne Julie
 photo zoya_GZOOM_zps947863ba.jpg 
Yves Saint Laurent  La Laque Couture ne Jade Imperial
 photo ysl_GZOOM_zps63f6f704.jpg 
Yves Saint Laurent La Laque ne Bronze Pyrite
 photo ysl_GZOOM-1_zps27e71930.jpg 
Orly ne Melodious Utopia
 photo orly_GZOOM_zpsd047db52.jpg 
OPI ne Polka
 photo opi_GZOOM_zps8e171e1e.jpg 
OPI ne Suzi’s Hungry AGAIN!
 photo opi_GZOOM-2_zps1ccf81a0.jpg 
OPI ne When Monkeys Fly
 photo opi_GZOOM-1_zpsecafe923.jpg  
NARS ne  Disco Inferno
 photo nars_GZOOM_zps18907998.jpg 
Nails inc ne York Feathers
 photo nails-inc_GZOOM_zpscabb49f9.jpg 
Laura Mercier ne  En Pointe
 photo laura-mercier_GZOOM_zps781f10a9.jpg 
Lancome ne Peach Melodie
 photo lancome_GZOOM_zps1494c9c3.jpg 
Estee Lauder ne Bittersweet
 photo estee-lauder_GZOOM_zps5c84f363.jpg 
Estee Lauder ne Nudite
 photo estee-lauder_GZOOM-1_zpsa7f495c7.jpg 
Dior Vernis ne Gris Trianon
 photo dior_GZOOM_zps12123e7f.jpg 
Ciate Paint Pots ne Hoopla
 photo ciate_GZOOM_zps4a7e2cdb.jpg 
Ciate Paint Pots ne Copacabana
 photo ciate_GZOOM-1_zps4bb077a3.jpg 
Chanel Le Vernis ne Accessoire
 photo chanel_GZOOM_zps44edc853.jpg
butter London ne Fruit Machine
 photo butter-london_GZOOM_zpsed3d35e0.jpg
Fotot e marra nga ELLE UK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.