Parfume

Parfumet Dior Addict nga Dior

By  | 

Photobucket
Jane po te njejtat fragranca te Dior por kete here vijne te prezantuara nga nje fytyre e re. Ajo eshte modelja e njohur Daphne Groeneveld e fotografuar nga Tim Walker per fushaten me te re te parfumeve Dior Addict.
Dior Addict eshte nje kompozicion i 3 fragrancave me aroma qe vijne ne kontrast me njera tjetren.


Photobucket
Dior Addict Eau de Parfum– eshte fragranca origjinale, e cila eshte e perbere nga nota te silk flower accords dhe mandarin wood. Ajo ka gjithashtu nje arome te lehte lulesh qe duket sikur te qeteson.


Dior Addict Eau Fraîche– eshte e ndritshme me nje arome te fresket, e cila eshte e perbere nga nota te grapefruit dhe bergamot. Gjithashtu mund te ndihet aroma e lehte dhe e fresket e zambakut te ujit.


Dior Addict Eau Sensuelle– ka nje arome sensuale fale prezences se aromave te luleve. Ajo ka nota te rose oil and rose absolute. Gjithashtu ne te mund te ndihet edhe aroma e lules se jaseminit dhe trendafilit, te cilat vijne ne harmoni me njera-tjetren.Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Dior Addict- Reklama

Fotot e marra nga
Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.