Fytyra

Skincode – Mundesi per te pasur nje lekure sa me te shendetshme dhe te bukur.

By  | 

skincode-beautyenxhi
Te kujdesesh per lekuren nuk eshte asnjehere nje humbje kohe. Perpiqemi shume duke kerkuar trajtimet  dhe produktet e duhura qe do te na mundesojne nje perkujdesje sa me te madhe te lekures sone. Shpeshhere i jemi referuar Zvicres si mundesia per te pasur nje lekure sa me te shendetshme. Tashme mund t’i referohemi nje prej firmave zvicerane e cila operon edhe ne vendin tone nepermjet perfaqesuesve te saj prej disa vitesh, Skincode.
Skincode AG eshte nje kompani bukurie zvicerane e krijuar ne vitin 1998 nga nje grup profesionistesh me njohuri te gjera ne fushen e kozmetikes. Si nje kompani qe ka ne qender te vemendjes mireqenien e lekures se njeriut, Skincode eshte i perbere nga dy koleksione: Skincode Essentials & Skincode Exclusive.

Skincode Essentials – “Gjithcka per te cilen lekura juaj ka nevoje dhe asgje tjeter

Skincode Essentials eshte nje koleksion i avancuar dermokozmetik i formuluar per te kenaqur nevojat e kujdesit ditor te lekures per femra dhe meshkuj. 
CM-Glucan eshte perberesi kyc ne te gjitha produktet, i cili kujdeset per mekanizmin mbrojtes te lekures dhe stimulon prodhimin e elastines dhe te kolagjenit duke ofruar perfitime te dokumentuara kunder plakjes se lekures.


Skincode Exclusive – “Terapi e avancuar te qelizave per nje lekure me rinore”
Zvicra ka nje tradite te madhe ne terapine qelizore duke bere te mundur qe njerez nga e gjithe bota te vizitojne klinikat zvicerane per te pasur nje trajtim riperterites dhe kundra plakjes se lekures. 
Skincode Exclusive eshte nje koleksion luksoz, revolucionar qelizor per kujdesin e lekures, i formuluar per te plotesuar nevojat e nje lekure te maturuar. Trajtimet e fuqishme kunder plakjes bejne te mundur pershpejtimin e procesit rigjenerues se qelizave, i cili ngadalesohet me kalimin e kohes.
Kompleksi Rigjenerues Aktiv Qelizor G2 (ACR Complex G2) eshte perberesi kryesor, i cili ka nje zhvillim te jashtezakonshem ne luften kunder plakjes se lekures. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.