Parfume

Spring/Summer 2012 Fragrances

By  | 

1.. Chloe L’Eau de Chloe
Photobucket

Tashme jemi ne periudhen ku pervec ndryshimit qe bejme ne veshje duhet te ndryshojme edhe aromen e parfumit. Shume prej firmave me te njohura kane prezantuar parfumet e tyre per periudhen Pranvere/Vere 2012. Ata jane perqendruar me shume ne aromat e luleve si jasemin, tulipane, mimoza, zambake etj , te cilat krijojne nje arome te kendshme dhe te lehte.
 Nje keshille nga une do te ishte qe te shmangni aromat e forta gjate Veres pasi kjo shpeshhere shakton pakenaqesi tek te tjeret . Perqendrojeni vemendjen me shume tek aromat e lehta pasi jane te duhurat gjate periudhes  se nxehte te Veres.

2.Salvatore Ferragamo Signorina FragrancePhotobucket

3.  Versace Yellow Diamond
Photobucket

4. La Vie En Rose, Summer Edition of Viktor & Rolf Flowerbomb
Photobucket

5.  Lily by StellaMcCartney
Photobucket

6. Flora by Gucci
Photobucket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.