Beauty

Te bejme styling dhe ne koke

By  | 
Para pak kohesh publikova katalogun e Hermes ku tregon se si mund te perdorim shamine ne menyra te ndryshme. Por nese nuk kemi shami mund gjithsesi te bejme dicka. Nuk eshte tendence e koheve te fundit, eshte dicka qe eshte bere ne cdo epoke. Vendos dicka ne koke per te kompletuar nje look. Qofte shami, kapele, rreth apo kapese qe bie ne sy.
Modele: Imogen Morris Clarke
Fotograf: Enrique Badulescu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.