Beauty

What’s inside your beauty bag?

By  | 

We can have many beauty products, but when it comes to the ones we use the most, we always keep them inside the beauty bag, which we carry with ourselves all the time. My beauty bag is never the same. Every season is a different one, because I like to try new products. This Fall inside my beauty bag you will find:
 
Mund te kemi shume produkte bukurie, por kur behet fjale per ato produkte qe i perdorim me shpesh, ne gjithmone i mbajme brenda ne canten e bukurise, te cilen e marrim me vete gjate gjithe kohes. Canta ime e bukurise nuk eshte asnjehere e njejte. Cdo sezon eshte nje tjeter, sepse mua me pelqen te provoj produkte te reja. Kete Vjeshte brenda cantes sime te bukurise do te gjesh:
1. Maxi Precision Eyeliner by Ingrid Cosmetics
If there is one beauty product I can not do without, I would definitely say The Eyeliner. I am always fascinated by the way a person’s make up can change when you apply the eyeliner. There are so many ways you can apply the eyeliner like creating a thin line, the cat look, graphic eyeliner etc. 
I use the Maxi Precision Eyeliner by Ingrid Cosmetics, because it’s brush is just perfect. I can create a perfect line quite easily and even create a daring look like the cat look. 
 
Nese ka ndonje produkt bukurie pa te cilin nuk mund te bej, definitivisht do te thoja Peneli per syte. Gjithmone mahnitem nga menyra se si ndryshon make up-i i nje personi kur aplikon penel. Ka shume menyra per te aplikuar penel si te krijosh nje vije te holle, pamjen prej maceje, penel ne forme grafiku etj.
Une perdor Penelin Maxi Precision nga Ingrid Cosmetics, sepse furca e tij eshte thjesht perfekte. Une mund te krijoj nje vije perfekte fare thjeshte dhe mund te krijoj nje pamje te guximshme si pamja prej maceje. 
2. Revlon Ultra HD Lip Lacquer in Smoky Topaz
I am more of a lipstick person then a lip lacquer person, but things changed when I discovered Ultra HD Lip Lacquer in Smoky Topaz by Revlon. I think I was lucky to discover the color I needed that made me buy it. I apply it in the morning or in the evening when I have given more attention to the eye area and I want something simple for my lips and this nude shade is just the right one. 
 
Une jam me shume nje person i dhene pas buzekuqeve sesa pas nje shkelqyesi per buzet, por gjerat ndryshuan kur zbulova Ultra HD Lip Lacquer in Smoky Topaz nga Revlon. Une mendoj se isha me fat qe zbulova ngjyren qe deshiroja qe me beri qe ta blej. Une e aplikoj ne mengjes ose ne mbremje kur i kam dhene me shume rendesi pjeses se syve dhe dua dicka te thjeshte per buzet e mia dhe kjo nuance ne nude eshte e duhura. 
3. Eye Pencil in Gold (No. 5) by Giorgio Armani
Maybe you are wondering, if I already have an eyeliner, why would I need a gold eye pencil? 
Well let me tell you that you can add some gold to your make up just to soften a bit your look. For example, after applying the eyeliner, I apply the gold eye pencil by Giorgio Armani above the eyeliner, meaning that I create two lines: black and gold and the result is just amazing. I also apply the eye pencil under the eye are for a more daring look.
 
Ndoshta je duke menduar, nese tashme e kam nje penel per syte, perse me nevojitet nje laps i arte?
Epo lerme te te them se mund t’i shtosh pak ngjyre te arte make up-it tend per ta zbutur paksa pamjen tende. Per shembull, pasi kam aplikuar penel, une aplikoj lapsin e syve te arte nga Giorgio Armani siper penelit, qe do te thote se une kam krijuar dy vija: te zeze dhe te arte dhe rezultati eshte thjesht fantastik. Une gjithashtu e aplikoj lapsin e arte poshte pjeses se syve per nje pamje me te guximshme.
 
4. Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector by Elizabeth Arden
I decided to keep this product in my beauty bag even for Fall as it is perfect for hiding small imperfections and perfect for giving the highlighting effect I want. If you want to know more about it you can read my post here.
 
Une vendosa ta mbaj kete produkt ne canten time te bukurise edhe per Vjeshte pasi eshte perfekt per te fshehur imperfeksionet e vogla dhe perfekt per te dhene efektin ndricues qe kerkoj. Nese do te dish me shume per kete produkt mund te lexosh postin tim ketu.
5. High Impact Volumising Mascara by Max Factor
I am 100% sure that there is no beauty bag without a mascara in it. After Eyes to Kill Mascara by Giorgio Armani, I decided to try High Impact Volumising Mascara by Max Factor, because I’ve read that many makeup artists use mascaras from Max Factor, so let’s see if this can really do the magic. I will write more about it when I start using it. 
 
Jam 100% e sigurt qe nuk ka asnje cante bukurie pa rimel brenda. Pas rimelit Eyes to Kill nga Giorgio Armani, une vendosa te provoj High Impact Volumising Mascara nga Max Factor, sepse kam lexuar qe shume artiste make up-i perdorin rimelat e Max Factor, keshtu qe te shohim nese kjo mund ta beje me te vertete magjine. Do te shkruaj me shume per kete produkt kur te filloj ta perdor.
 
6. Physicians Formula Natural NUDE eyeshadow palette
I am not that much into eyeshadows. Actually I did not have any eyeshadows until I got the Physicians Formula Nude eyeshadow palette, which has the most amazing nude shades, even dark ones. The palette contains 9 shades and you can mix them together and create an amazing look if you want the eye area to be in the center of attention.
 
Une nuk jam dhe aq e dhene pas tonerave per syte. Ne fakt nuk kisha asnje ton per syte derisa mora paletin Nude per syte te Physicians Formula, e cila ka nuancat me fantastike nude, edhe te erreta. Paleta permban 9 nuanca dhe ti mund t’i miksosh ato sebashku per te krijuar nje pamje mahnitese nese deshiron qe pjesa e syve te jete ne qender te vemendjes.
 
7. Avon Racy Red Lipstick
If you ask me what’s your every day make up, I would say: eyeliner, mascara, red lipstick. Just like the Dolce & Gabbana look. I mentioned above that my beauty bag is never the same, because I change the beauty products I use very often, but there is one product that I don’t change and that is the red lipstick. They say “Put on some red lipstick and live a little” and that’s what I intend to do. 
This red lipstick from Avon is just amazing. I wear it in the evenings and it lasts for hours.
 
Nese do te me pyesje se si eshte make up-i jot i perditshem, do te te thoja: penel, rimel dhe buzekuq i kuq. Njesoj si pamja e Dolce & Gabbana. Me siper permenda se canta ime nuk eshte asnjehere njesoj, sepse une i ndryshoj produktet e bukurise qe perdor shume shpesh, por eshte vetem nje produkt te cilin une nuk e ndryshoj dhe ky eshte buzekuqi i kuq. Thone “Vendos pak buzekuq te kuq dhe jetoje jeten” dhe kete gje kam ndermend te bej.
Ky buzekuq i kuq nga Avon eshte fantastik. Une e ve ate cdo mbremje dhe zgjat me ore. 
Maybe you noticed that there is no foundation inside my beauty bag and that’s because I try to avoid wearing foundation. So, as long as I keep the foundation far from my beauty bag, I barely apply it. During the day I do not apply any foundation, but things change during the evening when I have to go out. 
 
Ndoshta e vure re se nuk ka fondatinte ne canten time te bukurise dhe kjo per arsye se perpiqem te shmang venien e fondatintes. Pra, per sa kohe qe une e mbaj fondatinten larg nga canta ime e bukurise, rralle e aplikoj ate. Gjate dites une nuk aplikoj aspak fondatinte, por gjerat ndryshojne gjate mbremjes kur me duhet te dal. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.