FASHION

100 menyra per 1 shami

By  | 
Hermes eshte i famshem per shamite e mendafshit me motive te ndryshme. Cdo vit firma Franceze e modes nxjerr nje lookbook me menyrat per te perdorur nje shami. Nuk eshte e nevojshme qe te kemi nje shami Hermes per te realizuar keto modele. Te marrim thjeshte frymezim dhe te fillojme te bejme pak praktike.
Hermes Carre Pranvere Vere 2011
Malgosia Bela nga fotografi Nataniel Goldberg


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.