ENXHI

Avon presents the new Lipstick Shine Attract

By  | 

Gjate javes se modes ne Milano pata mundesine te merrja pjese ne eventin e organizuar nga  Avon Italia  per prezantimin e buzekuqit me te ri Shine AttractKy event ishte teper i rendesishem pasi Avon prezantoi buzekuqin me te ri Shine Attract, i cili ka nje formule te vecante. Kjo linje e buzekuqeve Shine Attract perbehet nga 10 ngjyra qe i japin shkelqimin e duhur buzeve. Keto ngjyra jane te vendosura secila ne qender dhe jane te rrethuara nga nje xhel hidratant per buzet. Buzekuqi qendron per nje periudhe te gjate ne buze dhe ka faktor mbrojtes SPF 15. Fale mbizoterimit te vitamines E tek xheli, buzet behen me te bute dhe aplikimi eshte i lehte.Nje pjese e vecante i eventit ishte edhe make up-i qe iu be cdo te ftuari nga dy artiste make up-i te kontaktuar posacerisht nga Avon per kete event, ku provuam edhe ngjyrat e linjes me te re te buzekuqeve Shine Attract.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.