Make-Up

Cartoonize Make Up

By  | 
Modele: Maryna Linchuk 
Fotograf: Lacey 
Revista: Vogue Japan 
 
Ky eshte editoriali me i bukur persa i perket produkteve te make up qe kam pare ndonjehere. 
Ngjyrat e pranveres  qe do perdorim se shpejti tregohen ne nje menyre shume kreative. Nuk do jete e nevojshme te kthehemi ne nje personazh nga nje film vizatimor, por me siguri do luajme me shume me buzekuqet, manikyrat dhe tonet e syve. 
Beauty Keyword : Have Fun with colors
Photos via Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.