Make-Up

Elizabeth Arden Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector

By  | 

elizabeth arden (1)
So far I am quite satisfied with every Elizabeth Arden product I have used, so I did not hesitate for a moment to try the Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector
I was looking for a product that could have both effects: highlight and correct, so I immediately started using it and so far I am satisfied with it.
 
 
Deri tani jam teper e kenaqur me cdo produkt te Elizabeth Arden qe kam perdorur, keshtu qe nuk hezitova per asnje moment per te provuar Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector.
Po kerkoja nje produkt qe t’i kishte te dyja efektet: ndricim dhe korrektor, keshtu qe fillova ta perdor menjehere dhe deri tani jam e kenaqur me te.
elizabeth arden (2)
This product comes in three shades. I am using shade #2, which is good enough for my skin tone as I am a brunette. Shade #1 is too light, so I wanted something in the middle and shade #2 is the right one. 
The amazing thing about this product is that it highlights, corrects and illuminates the skin. So if you have been working all day long and your eyes look so tired, you can use this product and it will hide any sign of fatigue, by making your skin radiant. 
With its highlighting effect it will help you master your highlighting skills as it is so easy to use it thanks to its design that looks like a pencil. You don’t have to use your fingers nor any other brush. 
 
How to use it:
I often use it after I have put a foundation, so that I can see which area needs more coverage when it comes to the days when my face does not look that good. That’s when I need its correcting effect.
Other times I use it before I put a foundation and I apply it under the eye area so that I can hide any sign of fatigue and I like to make that part of the face glow. I also apply it over the lip area following the shape of my lips, on the chin and in the middle of the forehead, not to forget the nose area. So I completely transform myself into Pocahontas and then it comes the blending process. That’s when I need its highlighting effect.
The only thing I did not like about it was the fact that I had to push the button like 100 times to get the liquid before the first use, but after that I did not have any more problems, because the liquid comes quite easily with the first push. 
 
 
Ky produkt vjen ne tri nuanca. Une po perdor nuancen #2, e cila eshte mese e mjaftueshme per ngjyren e lekures time meqenese jam brune. Nuanca #1 eshte teper e hapur, keshtu qe une deshiroja dicka te mesme dhe nuanca #2 eshte e duhura.
Gjeja me fantastike e ketij produkti eshte fakti se ai nxjerr ne pah, korrigjon dhe ndricon lekuren. Nese ke punuar tere diten dhe syte e tu duken teper te lodhur, mund te perdoresh kete produkt dhe do te fshehe cdo shenje lodhjeje, duke e bere lekuren te shkelqeje. 
Me efektin e tij e te nxjerrurit ne pah do te te ndihmoje qe te perfeksionosh aftesite e tua sepse eshte teper e lehte per ta perdorur ate fale dizajnit te tij qe duket si nje laps. Nuk ke nevoje qe te perdoresh gishtat e tu, as ndonje furce tjeter.
 
Perdorimi:
Une shpesh e perdor pasi kam vendosur fondatinte, keshtu qe mund te shikoj se cila zone ka nevoje per me shume mbulim kur behet fjale per ato dite kur fytyra ime nuk duket dhe aq mire. Kjo eshte kur kam nevoje per efektin e tij korrigjues.
Here te tjera e perdor para se te vendos fondatinte dhe e aplikoj poshte pjeses se syve ne menyre qe te fsheh cdo shenje lodhjeje dhe pse me pelqen qe ajo pjese e fytyres sime te shkelqeje. Une gjithashtu e aplikoj siper pjeses se buzeve duke ndjekur formen e tyre, ne mjeker dhe ne mes te ballit, duke mos harruar edhe zonen e hundes. Keshtu qe une e transformoj komplet veten time ne Pocahontas dhe me pas fillon procesi i perzierjes. Kjo eshte kur kam nevoje per efektin e tij per te nxjerre ne pah zonat qe me interesojne.  
Gjeja e vetme qe nuk me pelqeu per kete produkt ishte fakti se duhej ta shtyja gati 100 here butonin ne menyre qe te dilte lengu me perdorimin e tij te pare, por pas kesaj nuk pata me probleme te tjera, sepse lengu del shume lehte qe me shtypjen e pare. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.