Make-Up

Front Cover – Ngjyra vetem ngjyra per syte

By  | 

Photobucket

Ne qofte se nuk dini se cfare ngjyrash te perdorni per syte, pse te mos i perdorni te gjitha?
Sa me shume ngjyra te kemi, aq me shume mundesi kemi qe t’i kombinojme ato. Nje palette qe permban nje shumellojshmeri ngjyrash na jep mundesine qe te eksperimentojme sa me shume me look-un tone, si dhe na ndihmon qe te aftesohemi me shume ne lidhje me kombinimin e ngjyrave: cilat ngjyra shkojne me ngjyren e lekures sone si dhe cilat ngjyra jane te duhurat per cdo sezon.

Photobucket

Front Cover permban nje shumellojshmeri ngjyrash te cilat jane teper te lehta kur i aplikon. Jane ngjyra qe ju japin mundesi te krijoni nje look natyral, perfekt per periudhen Pranvere/Vere. Ngjyrat qe kam perdorur me shpesh jane Coral Sand, Turtle Green, Angel Fish dhe Shingle.

Photobucket

Gjithashtu ngjyrat qe pemban ky palette mund t’i aplikoni edhe per faqet. Ato jane teper te lehta. Ne kete menyre ju krijoni nje look te thjeshte.
Photobucket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.