Nails

How To: Corrupted Neon Manicure

By  | 

 photo beauty-enxhi-8_zpsc777e817.jpg
After I created the Caviar Manicure with Ciaté, this time i opted for the Corrupted Neon Manicure. It’s just so amusing what you are able to create with nail polishes because there are so many labels who are creating amazing things.
 
Pasi krijova Thonj me Kaviar fale Ciaté, kete here vendosa te provoj Manikyrin prej Neoni. Eshte shume zbavitese ajo c’ka ti je i afte te krijosh me manikyrat, sepse ekzistojne shume firma te cilat po krijojne gjera fantastike.
 photo beauty-enxhi-7_zps00bd44f5.jpg
Let me explain to you how to create Neon Nails by following a few steps
Step 1: Begin with a slick of base coat to clean dry nails.
Step 2: Polish the nails with the vibrant neon Paint Pot for a full coverage color hit.
Step 3: Now it’s time to style your look! Gently sprinkle the glitter over wet nail polish creating a full coverage neon glitter effect. 
Step 4: Apply the corrupted Neon topcoat to dry nails. Find a UV spot light and get ready to glow.
 
Oh yes i mean it your nails will glow in the dark and it is just fantastic!
 
Lermeni te ju shpjegoj se si te krijoni Thonj prej Neoni duke ndjekur disa hapa
Hapi 1: Filloni duke lyer thonjte me nje baze per te pastruar thonjte.
Hapi 2: Lyejini thonjte me manikyrin prej neoni Paint Pot per nje mbulim te plote te te gjithe thoit.
Hapi 3: Tani eshte koha per te stiluar look-un tuaj! Me kujdes vendosini xixat ne thonjte e pathare per te krijuar nje efekt te plote te xixave prej neoni.
Hapi 4: Aplikoni shkelqyesin per thonjte ne menyre qe te thahen ato. Gjeni nje vend qe permban drite UV dhe behuni gati te ndriconi ne erresire.
 
Oh po e kam me te vertete thonjte tuaj do te ndricojne ne erresire dhe eshte fantastike!
 photo beauty-enxhi-5_zps1c26e887.jpg
It was very easy for me to create the Neon effect but unfortunately i could not find a UV spot light to see the entire effect. But that’s fine because i saw a picture on Sephora ( the place I bought the set) which shows the neon effect.
 
Ishte shume e lehte per mua qe te krijoja efektin prej Neoni por fatkeqesisht nuk mund te gjeja nje vend qe te permbante drite UV ne menyre qe te shihja gjithe efektin. Por nuk ka gje sepse pashe nje foto tek Sephora ( vendi ku bleva setin) i cili tregon efektin e neonit.
 photo full_zpse39ee9d9.jpg
 photo beauty-enxhi-2_zps25f977c2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.