Parfume

Kenzo Flower Tag – Parfumi me i ri nga Kenzo

By  | 

Kenzo,Perfumes,Flower by Kenzo,Kenzo Flower tag
Kenzo Flower eshte nje nga parfumet me te famshme qe nga 2001 kur del ne treg per here te pare. Nuk ka njeri qe mund te thote qe nje here nuk e provuar dhe blere, suke qene se hyn ne kategorite e parfumeve si Calvin Klein CK One, Dolce Gabbana Light Blue dhe Dior Poison, te cilet jane bere te famshem fale perdorimit nga nje publik shume i gjere.

Ne shtator 2011 Kenzo hedh ne treg nje version te ri te quajtur Flower Tag i cili i dedikohet perderuesve te rinj ne moshe duke qene se ka nje arome shume te fresket e perbere  me nota frutash dhe lulesh.
Kenzo,Perfumes,Flower by Kenzo,Kenzo Flower tag
Nota Frutash: 


Nota Lulesh:


Notat Baze:
 
Paketimi dhe reklama vijne me nje mesazh lirie ku lulekuqja simbol i parfumit eshte e vizatuar mbi muret e qytetit te Parisit.
Kenzo,Perfumes,Flower by Kenzo,Kenzo Flower tag

Kenzo,Perfumes,Flower by Kenzo,Kenzo Flower tag
Kenzo,Perfumes,Flower by Kenzo,Kenzo Flower tag

CMIMET 
30ML. € 43,00 
 50ML. € 65,00  
100ML. € 87,00
          
Kenzo,Perfumes,Flower by Kenzo,Kenzo Flower tag

Kenzo Flower Tag ka dale ne treg duke filluar nga Shtatori 2011.
Mund te gjeni me shume informazione tek webiste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.