Product Review

Lip scrub by Lush Cosmetics

By  | 

Here is the thing about taking care of your lips, if you do not pay attention to them, forget about having smooth lips. Most of the times I use a lip balm, which I carry with me all the time, but recently I have opted for a lip scrub that does the magic.

Body scrub, face scrub and now we have a lip scrub… So many products, so many scrubs and we do not know what to do with all these options.

 

Ja si qendron puna me te kujdesurit per buzet, nese ti nuk i kushton vemendje atyre, harroje te kesh buze te buta. Shumicen e kohes une perdor zbutes per buzet, te cilin e mbaj me vete gjate gjithe kohes, por kohet e fundit kam perdorur skrab per buzet, i cili ben magji. 

Skrab per trupin, skrab per fytyren dhe tashme skrab per buzet…Kaq shume produkte, kaq shume skrabe dhe ne ende nuk e dime se cfare te bejme me gjithe keto zgjedhje. 

Honey Lip Scrub by Lush Cosmetics is just amazing. The honey extract makes sure that your lips stay smooth all the time and it smells so good. I apply the scrub on the evening mostly, before I go to bed. I rub the sugary scrub all over my lips and I let it cure my lips. I chose lip scrub by Lush Cosmetics, because all the ingredients are natural and there is no fear of suffering from any allergies or irritation. Your skin defines you and it is important that everything that you do from what you eat to the way you manage your daily activities, should be in compliance with your skin’s needs.

 

Skrabi per buzet me permbajtje mjalti te Lush Cosmetics eshte thjeshte fantastik. Ekstrakti prej mjalti ben te mundur qe buzet te qendrojne te bute gjate gjithe kohes dhe ka nje arome shume te mire. Une e aplikoj skrabin me se shumti ne mbremje perpara se te fle. E vendos skrabin ne forme sheqeri ne te gjithe hapesiren e buzeve dhe e le qe te kuroje buzet e mia. Une zgjodha skrabin per buzet nga Lush Cosmetics, sepse perberesit jane te gjithe natyral dhe nuk jam e shqetesuar nese vuaj nga ndonje alergji apo irritim. Lekura jote eshte ajo qe te percakton ty dhe per kete arsye eshte shume e rendesishme qe cdo gje qe ti ben qe nga menyra se si ushqehesh deri ne menyren se si ti i menaxhon aktivitetet e tua ditore, duhet te jete ne perputhje me nevojat e lekures tende. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.