Make-Up

My Beauty Gifts 2016

By  | 

It is that time of the year when you only think about gifts, the ones you want and the ones you would like to buy for others. When it comes to me all I can think about is beauty essentials and especially make up sets where every year different brands present their own version of a perfect beauty set.

Eshte ajo periudhe e vitit kur ti mendon vetem per dhurata, ato te cilat ti i deshiron per veten dhe ato te cilat deshiron t’i blesh per te tjeret. Kur behet fjale per mua e vetmja gje qe me vjen ndermend jane produktet e domosdoshme te bukurise dhe vecanerisht setet e make up-it ku cdo vit firma te ndryshme prezantojne versionin e tyre te setit perfekt te bukurise. 

gift-set-2016-beautyenxhi

1. bareMinerals Take a Peek

If you love earth colors, these three eyeshadows from bareMinerals are a fantastic choice as they create a very simple look. The three tones are Queen Phyllis, Pebble and Sex Kitten.

Nese te pelqejne ngjyrat e tokes, keto tri tone per syte nga bareMinerals jane nje zgjedhje fantastike sepse krijojne nje look teper te thjeshte. Te tri tonet jane Queen Phyllis, Pebble dhe Sex Kitten.

benefit-ka-brow-bigger-bolder-brows

2. Benefit Cosmetics Bigger & Bolder Brows Kit

Let’s just say that 2016 was the year of brows and it is an ongoing fact even for 2017. Many brands have presented so many products for brows that God knows where a person’s imagination can go by using mascara, creams, shadows, pencils and whatsoever for the brows. Benefit Cosmetics gives a good example of what I have just written, by giving a full package of creating the perfect brows like Cara Delevingne.

Le te themi qe 2016 ishte viti i vetullave dhe eshte nje fakt i vazhdueshem edhe per 2017. Shume firma kane prezantuar shume produkte per vetullat qe nje Zot e di se ku mund te shkoje imagjinata e nje personi duke perdorur rimel, kremra, tone, lapsa dhe cfaredo qofte per vetullat. Benefit Cosmetics te jep nje shembull te mire te asaj qe kam shkruajtur, duke dhene nje pakete te plote te te krijuarit e vetullave perfekte si Cara Delevingne.

ghd-traveler-set

3. ghd Copper Luxe Platinum Styler Set

The Flat Iron is one product that lasts for years. As far as I remember I bought my flat iron when I was in high school, so I guess it is time I get a new one and the new technology from ghd makes sure to reduce hair damage from the heat. The new flat iron from ghd has a very beautiful copper and black color and comes with two special limited edition nail polishes in copper as a collaboration between ghd and nails inc.

Piastra eshte nje produkt qe zgjat me vite. Me aq sa mbaj mend, piastren time e kam blere kur isha ne shkolle te mesme, keshtu qe ma merr mendja se ka ardhur momenti te marr nje te re dhe teknologjia e re nga ghd ben te mundur reduktimin e demtimit te flokut nga nxehtesia. Piastra e re nga ghd ka nje ngjyre te bukur ne baker dhe ne te zeze dhe vjen me dy manikyra pjese e nje koleksioni special ne ngjyre bakri si bashkepunim ndermjet ghd dhe nails inc. 

gs189-mini-mani-month-arrangement-1_grande

4. Ciate Mini Mani Month

Every year, Ciate London’s Holiday set is a magic for me because I have an addiction for nail polishes. Everyone that knows me is aware of my obsession with nails and how I like to change them quite often and create different designs. There are so many things you can do to your nails with just a mix of nail polishes and the help of brushes. This year Ciate has presented 24 colors one per each day until Christmas time.

Cdo vit, seti i festave te Ciate London eshte nje magji per mua sepse kam nje varesi ndaj manikyrave. Cdo person qe me njeh eshte ne dijeni te manise sime me thonjte dhe se si me pelqen t’i ndryshoj ato shpesh dhe te krijoj dizenjo te ndryshme. Jane shume gjera qe mund te besh me thonjte e tu vetem me nje miks te manikyrave dhe me ndihmen e furcave. Kete vit Ciate ka prezantuar 24 ngjyra nje per secilen dite deri ne periudhen e Krishtlindjeve.

s1807148-main-lhero

5. Beauty Blender Two.BB.Clean

I call the Beauty Blender the best invention of the 21st century as it is so easy to apply the foundation with it. There are so many people who say that it is the same as other brands that they use, but believe me it has nothing to do with other brands. Beauty Blender’s texture is so soft and the foundation is applied quite easily, which is not the same with other brands that have copied Beauty Blender’s idea. I consider it as a very thoughtful gift as it is not that cheap as a product and the set has two blenders and a cleanser which is a must, because it is crucial that the blender is cleaned very often.

Une e quaj Beauty Blender shpikjen me te mire te shekullit 21 pasi eshte shume e lehte te aplikosh fondatinten me te. Shume persona thone qe ajo eshte e njejte me produktin qe perdorin e krijuar nga firma te tjera, por me beso nuk ka aspak lidhje me produktin e firmave te tjera. Struktura e sfungjerit nga Beauty Blender eshte shume e bute dhe fondatinta aplikohet teper lehte, gje e cila nuk eshte e njejte me firmat e tjera qe kane kopjuar idene e Beauty Blender. Une e konsideroj kete si nje dhurate te vecante pasi nuk eshte nje produkt i lire dhe seti ka dy sfungjere dhe nje pastrues qe eshte i domosdoshem, sepse eshte teper e rendesishme qe produkti te pastrohet shpesh. 

s1853225-main-lhero

6. House of Lashes x Sephora Collection Lash Story Deluxe Set

It is a fact that false lashes can completely change the way your eyes look. We spend so much effort on finding the perfect mascara that make your lashes look bold and large and sometimes we end up with the wrong product and that effect that we want is far away from the actual result. The only thing that can help us in such case are false lashes and House of Lashes together with Sephora bring a total 10 pair of lashes and two mini tubes of lash adhesive in a very beautiful case that you can keep it with you anywhere you go and you can organize the lashes depending on the look you want to create.

The ten pairs of lashes are named Seductress, Timeless, Everlasting, Iconic, Boudoir, Pixie Luxe, Noir Fairy Black, Smokey Muse, Siren and Mon Cheri

Eshte nje fakt qe qerpiket falso mund te ndryshojne teresisht menyren se si syte e tu duken. Ne shpenzojme shume mund duke gjetur rimelin perfekt qe i ben qerpiket te duken te plote dhe te medhenj dhe ndonjehere perfundojme me produktin e gabuar dhe efekti qe deshironim eshte shume larg te qenit rezultatit aktual. E vetmja gje qe mund te na ndihmoje ne kete rast jane qerpiket falso dhe House of Lashes se bashku me Sephora sjellin ne total 10 pale qerpike falso dhe dy tuba te vegjel me adheziv per qerpiket ne nje cante teper te bukur, te cilen mund ta mbash me vete kudo qe shkon dhe mund te organizosh qerpiket ne varesi te look-ut qe deshironn te krijosh.

10 palet e qerpikeve quhen Seductress, Timeless, Everlasting, Iconic, Boudoir, Pixie Luxe, Noir Fairy Black, Smokey Muse, Siren dhe Mon Cheri

s1855519-main-lhero

7. Tom Ford Black Orchid Set

A thoughtful gift is always considered a set of perfume and when it comes to Tom Ford you can never say no to such gift. The Black Orchid Set contains:

– 1.7 oz/ 50 mL Eau de Parfum Spray
– 2.5 oz/ 75 mL Hydrating Emulsion
– 0.20 oz/ 6 mL Eau de Parfum Rollerball

Notes:
Black Truffle, Black Orchid, Black Plum, Noir Gourmand Accord, Patchouli

Nje dhurate e bukur konsiderohet gjithmone nje set me parfume dhe kur behet fjale per Tom Ford ti asnjehere nuk i thua jo nje dhurate te tille. Seti Black Orchid permban:

1.7 oz/ 50 mL  Eau de Parfum Spray
– 2.5 oz/ 75 mL Hydrating Emulsion
– 0.20 oz/ 6 mL Eau de Parfum Rollerball

Nota:

Black Truffle, Black Orchid, Black Plum, Noir Gourmand Accord, Patchouli

s1859644-main-lhero

8. Too Cool For School Egg Cream Mask

There is nothing better than a face mask after a very long day at school or work where your make up has stayed for so many hours on your face without letting it breathe. Too Cool For School has presented 6 single use masks made from egg whites, egg yolk, shea butter and witch hazel to help your face regenerate after a long day and clean it from every possible pollution.

Nuk ka asgje me te mire se nje maske per fytyren pas nje dite te gjate ne shkolle ose ne pune ku make up-i ka qendruar ne fytyre per ore te tera duke e lene fytyren pa marre fryme. Too Cool For School ka prezantuar 6 maska nje perdorimshe te bera me te bardhen e vezes, te kuqen e vezes, gjalp shea dhe witch hazel (lloj bime) per te ndihmuar fytyren te rigjenerohet pas nje dite te gjate dhe e pastron ate nga cdo ndotes i mundshem. 

tarte-tarteist-paint-palette-collector-set

9. Tarte Tarteist Paint Palette Collector’s Set

Tarte gives you the best version of make up necessities like for example in just one set you have 24 shades of eyeshadows from matte to a shimmery effect and from light to dark colors so that you have the possibility to experiment with different shades and create your own version of a party look with the help of the brush that comes together with the set. The second drawer of the set gives you the opportunity to start mastering your skills on contouring and highlighting and you can finish the look with a touch of mascara and lip gloss.

Tarte te jep versionin me te mire te produkteve te make up-it me te domosdoshem si per shembull ne nje set te vetem ke 24 ngjyra per syte nga efekt mat ne te shndritshem dhe nga ngjyrat e lehta ne te erreta ne menyre qe te kesh mundesi te eksperimentosh me ngjyra te ndryshme dhe te krijosh versionin tend te look-ut per feste me ndihmen e furces qe eshte pjese e setit. Sirtari i dyte i setit te jep mundesine te fillosh te shkathtesohesh me aftesite e tua ne kontur dhe ndricim dhe mund te perfundosh look-un me nje rimel dhe shkelqyes per buzet. 

too-faced-grand-hotel-cafe

10. Too Faced Grande Hotel Café

The enchanted palette of Too Faced has three coffee scented palettes (Peppermint Mocha, Gingerbread coffee and Eggnog Latte). I wonder how they would taste!

The set contains 18 eyeshadows that give a matte and shimmery effect to the eyes, a bronzer, two blushes and the bestselling mascara Better Than Sex.

Paleta e magjepsur e Too Faced ka tri paleta me arome kafeje (Peppermint Mocha, Gingerbread coffee and Eggnog Latte). Pyes veten se cfare shije do te kene!

Seti permban 18 tone per syte qe japin nje efekt mat dhe te ndritshem per syte, nje bronz, dy pudra per faqet dhe rimeli me i shitur Better Than Sex. 

Photo Credit:

1. www.bareminerals.co.uk

2. www.benefitcosmetics.com

3. hwww.ghdhair.com

4. us.ciatelondon.com

5. www.beautyblender.com

6. www.sephora.com

7. www.sephora.com

8. www.sephora.com

9. www.tartecosmetics.com

10. www.toofaced.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.