Fragrance

Parfumi Honey nga Marc Jacobs

By  | 

 photo beauty-enxhi-48_zps2733afc3.jpg
Honey nga Marc Jacobs eshte nje esence lulesh verore. Sigurisht qe baza kryesore e saj eshte mjalti, i cili vjen i perzier me baza te tjera te mandarines dhe te pjeshkes. Nje perzierje sa verore aq edhe e lehte.
 photo beauty-enxhi-45_zpsaabd19db.jpg
Ne fillim isha pak skeptike per te provuar kete parfum pasi nuk jam ndonje simpantizante e madhe e produkteve qe kane perberje te mjaltit. Por ja qe ne rastin e ketij parfumi aroma e mjaltit eshte shume e lehte fale perzierjes me baza te tjera te frutave dhe luleve. Eshte parfumi i duhur pasi duke pasur nje arome te lehte nuk i shkakton aspak bezdisje te tjereve.
Ajo qe me pelqen tjeter eshte dizenjimi i shishes se parfumit. Eshte teper i vecante, i cili vjen ne nuance te arte duke krijuar nje perzierje te ngrohtesise dhe shkelqimit. Parfumi i duhur per ta patur per vete si dhe per t’ja dhuruar te tjereve.
Notat: Pear, Juicy Mandarin, Orange Blossom, Peach Nectar, Apricot, Honeysuckle, Honey, Golden Vanilla, Smooth Woods. 
 photo beauty-enxhi-39_zps2ef02a99.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.