Beauty

Product Review: L’Oreal Voluminous Million Lashes

By  | 

 photo 2222035_zpshzwk8npo.jpg

 

Nje nder produktet me te rendesishme te makeup-it eshte rimeli. Gjithmone jemi ne kerkim te rimelit te duhur, i cili i jep volum qerpikeve te tu edhe i ndan ato nga njeri-tjetri. Deri me sot kam perdorur rimele te firmave te ndryshme duke filluar nga Maybelline, Rimmel London, L’Oreal, Biolife. Se fundmi po perdor L’Oreal Voluminous Million Lashes, i cili eshte fantastik. Ai u jep volumin e duhur qerpikeve te tu, i ndan ato nga njeri-tjetri dhe c’eshte me e rendesishmja i zgjat ato. Gjithmone ua rekomandoj te tjereve sa here qe me kerkojne nje mendim. Nje pjese e madhe e dyqaneve te kozmetikes ne Tirane e kane kete rimel, por ndonjehere duhet bere kujdes pasi jo te gjithe i kane origjinale. Nje sugjerim nga une do te ishte dyqani i Parfumeri & Kozmetike ne Coin, Tirane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.