Beauty

Produktet organike te Fresh Line

By  | 

 photo DSC_0001_zps1fd7a7c3.jpg
The best thing of having your birthday is that you always get so many interesting presents. One of them for my 20th birthday was a box full of organic products from Fresh Line. As I am enjoying them, I decided to make a post.

Gjeja me e mire kur ke ditelindjen eshte fakti se gjithmone merr shume dhurata interesante. Nje nga keto per ditelindjen time te 20-te ishte nje kuti, e cila permbante produkte organike nga Fresh Line. Duke qene se po u gezohem perdorimit te tyre, vendosa te shkruaj nje post.


 photo DSC_0006_zps3b994708.jpg
Let’s start from the Shower Gel that smells like chocolate. Well my friends know that I love eating chocolates so they wanted me to smell like chocolate as well :P. 

Fillojme nga Xheli per Dush qe ka arome cokollateje. Epo miqte e mi e dine qe une i adhuroj cokollatat, keshtu qe vendosen qe gjithashtu te mbaj arome cokollateje :P. 
 photo DSC_0009_zps69e67f8a.jpg
The Body Milk smells like chocolate too. It smells so good. You can apply it all over the body and it will absorb quite fast.

Kremi per trupin mban gjithashtu arome cokollateje. Eshte nje arome kaq e mire. Mund ta aplikoni ne te gjithe trupin dhe trupi e perthith shpejte ate.

 photo DSC_0013_zps135b9d90.jpg
During the cold season I always wonder what would I do if I didn’t have a lip balm? This little yellow thing it’s a butter vanilla cream that heals my lips. I use it every night before I go to sleep and the next morning I can feel the smoothness of my lips.
 
Gjate periudhes se ftohte pyes veten se cfare do te beja nese nuk do te kisha nje zbutes per buzet? Kutia e verdhe e vogel eshte nje krem me perberje vaniljeje qe kuron buzet e mia. Ate e perdor cdo nate para se te shkoj per te fjetur dhe mengjesin tjeter mund te ndjej butesine e buzeve te mia.
 photo DSC_0010_zps51318f1c.jpg
I always say that a hand cream is a must have during Winter. It really protects my hands from the cold weather and I always have them so soft. Use it every night, especially this Vanilla cream that smells so good.
 
Gjithmone e them qe kremi per duart eshte nje produkt i domosdoshem gjate Dimrit. I mbron me te vertete duart e mia nga koha e ftohte dhe gjithmone i kam duart e buta. Perdoreni cdo nate, sidomos kete krem vanilje qe mban nje arome shume te mire.
 photo DSC_0020_zps18dcf08c.jpg
This one is a handmade soap. Actually the box has two of them that smell like chocolate and vanilla. 
 
Ky eshte nje sapun i bere me duar. Ne fakt ne kuti gjenden dy prej tyre qe mbajne arome cokollateje dhe vaniljeje.
 photo DSC_0022_zpsaa9b1d58.jpg
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.