Make-Up

Rimmel London Lash Accelerator Endless Mascara

By  | 
Rimmel-20London-20Beauty-20Enxhi-203_zpskidaecnh
Recently I have been using Lash Accelerator Endless Mascara from Rimmel London and I am quite satisfied with it.
 
Se fundmi kam perdorur Lash Accelerator Endless Mascara nga Rimmel London dhe jam teper e kenaqur me te.
Rimmel-20London-20Beauty-20Enxhi-202_zpstdh7tjmf

I decided to try this mascara because it gives length to the lashes. I must say that I don’t have short lashes, but a bit of extra length can make you look beautiful and you don’t need false lashes at all. 
When I use it I can see the difference. My lashes look even longer and fuller, but in order for me to make them fuller I have to put 2-3 coats of mascara. I am quite satisfied with it, because not only it gives length to the lashes, but it does not make them clumpy, which I totally hate. The lashes stay separated and that is thanks to the thin brush that grabs every lash.
In the product description it is written that this mascara can make your lashes look up to 126% longer in 30 days. Well I have been using it for months now, but honestly I haven’t noticed any difference in my lashes. Maybe I haven’t payed much attention to it!
 
The product is available in two shades: black and brown ( I use the black one) and its price is quite affordable around 8.73 at Asos
 photo Rimmel London Beauty Enxhi 1_zpsicm9hf2n.jpg
Vendosa te perdor kete rimel, sepse u jep gjatesi qerpikeve. Me duhet te them se une nuk kam qerpike te shkurter, por nje gjatesi ekstra ben qe ti te dukesh bukur dhe nuk ke nevoje aspak per qerpike falso.
Kur e perdor mund te dalloj ndryshime. Qerpiket e mi behen me te gjate dhe me te plote, por ne menyre qe ato te behen me te plote me duhet te aplikoj 2-3 here rimel. Jam teper e kenaqur me te, sepse jo vetem qe u jep gjatesi qerpikeve, por nuk i ben ata te ngjitshem me njeri tjetrin, gje qe e urrej. Qerpiket rrine te ndare fale furces se holle qe arrin te kape cdo qerpik. 
 
Ne pershkrimin rreth produktit shkruhet se ky rimel ben qe qepriket te duken 126% me te gjate ne vetem 30 dite. Epo kam muaj qe e perdor kete produkt, por sinqerisht nuk kam vene re ndonje ndryshim ne qerpiket e mi. Ndoshta nuk i kam kushtuar dhe aq shume vemendje. 
 
Produkti eshte i disponueshem ne dy nuanca: e zeze dhe kafe (une perdor te zezen) dhe cmimi i tij eshte i perballueshem rreth 8.73 tek Asos.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.